Beco badslippers

Badslippers zijn meestal niet een fashion item die je graag wilt dragen. Tenzij het de prachtige Beco badslippers zijn. Deze stijlvolle badslippers kan je dragen in en rond het zwembad. De badslippers zijn waterbestendig en hebben verschillende voordelen. Zo kan je ze gebruiken tijdens het douchen om verschillende overdraagbare ziektes te voorkomen. Denk aan schimmel of wratten die je kan oplopen door samen met andere te douchen. Met Beco badslippers kan je op een vrolijke manier voorkomen dat je een overdraagbare ziekte oploopt. Je kan zo veilig douchen in de openbare douches. We raden ze aan bij openbare zwembaden, maar uiteraard ook bij de douches op de camping!

Beco badslippers zijn absoluut van belang in openbare zwembaden

Zowel binnen als buiten kan je gebruik maken van de Beco badslippers rond het zwembad. Ze zijn ontworpen voor extra grip bij natte gedeeltes. Je voorkomt zo dat je uitglijdt omdat je geen badslippers langs het zwembad draagt. Ondanks dat de zwembaden meestal van anti slip voorzien zijn blijft het vaak glibberen of gijden. De Beco badslippers zorgen voor zeer goede grip en zien er voor badslippers nog best leuk uit! Zowel voor dames als heren hebben we mooie Beco badslippers in huis. Bestel je nieuwe badslippers direct online in onze webshop.

Beco waterschoenen voor extra bescherming langs het zwembad

Als we naar een warm land gaan dan vergeten we vaak dat onze voeten ook bescherming nodig hebben. Beco waterschoenen zijn officieel goedgekeurd om te gebruiken in het zwembad. De waterschoenen zorgen voor extra grip en beschermen je voeten. Bijvoorbeeld als je in de natuur gaat zwemmen en je per ongeluk op een scherpe rots stapt. Maar ook als het strand extreem warm is kunnen de waterschoenen je voeten bescherming bieden. Langs het zwembad zijn de Beco waterschoenen de ideale oplossing.

Beco waterschoenen voor afzwemmen gebruiken

Wist je dat de Beco waterschoenen voor kinderen ook goedgekeurd zijn voor afzwemmen? Tijdens het afzwemmen moet je kindje waterschoenen dragen tijdens een onderdeel met kleding. Deze moeten aan verschillende eisen voldoen. Gelukkig voldoen de Beco waterschoenen aan deze eisen. Ben je dus nog op zoek naar waterschoenen die gebruikt mogen worden tijdens het afzwemmen? Dan kom je direct uit bij Beco! Plaats je bestelling direct online in onze webshop en laat je kindje veilig afzwemmen. Uiteraard kunnen de Beco waterschoenen ook al gebruikt worden om mee te oefenen in het water. Neem ze dus gerust alvast mee naar de zwemles.