Na een ooglidcorrectie van ABC Clinic gaat er een wereld voor je open

Een ooglidcorrectie van ABC Clinic is een kleine en korte ingreep met een groot resultaat. Overhangende oogleden of wallen kunnen de indruk geven dat je moe of verdrietig bent, terwijl dat niet zo is. Ook zie je er dan vaak ouder uit dan je je zelf voelt en dat levert psychische problemen op. Als de persoon die terugkijkt in de spiegel niet voldoet aan het beeld dat je van jezelf hebt, dan is dat elke dag weer een gevecht. Een ooglidcorrectie van ABC Clinic is dan een gemakkelijke manier om van al je problemen af geholpen te worden.

Een ooglidcorrectie van ABC Clinic ook voor medische klachten

De boven omschreven situatie kan je leven overnemen en sommige mensen worden er depressief van en trekken zich terug. Maar er zijn ook medische redenen waarom een ooglidcorrectie van ABC Clinic een goed idee kan zijn. Overhangende oogleden kunnen hoofdpijn veroorzaken en ook problemen met het zicht. Dit is niet alleen vervelend, maar het levert ook medische klachten op. Een ooglidcorrectie lost dit snel op en of je nu psychologische of medische redenen hebt, je wordt er in deze gevallen altijd beter van.

Verschillende soorten ooglidcorrecties

Bij ABC Clinic kun je verschillende soorten ooglidcorrecties uit laten voeren. Allereerst is er de bovenooglidcorrectie van ABC Clinic waarbij de huid en het vet dat de problemen veroorzaakt wordt verwijderd en eventueel wordt ook de spier ietsjes ingekort. De procedure neemt niet meer dan een uur in beslag. Als je wallen hebt die erg opvallen en die je niet weg kunt werken, dan is een onderooglidcorrectie van ABC Clinic een oplossing. Ook hier wordt overtollig vet weggehaald en kunnen kringen onder de ogen worden verzacht. Deze procedure duurt maximaal anderhalf uur.

Het resultaat

Omdat de chirurg de sneetjes maakt in de plooien van de oogleden, is daar uiteindelijk nauwelijks nog wat van te zien. Het resultaat van een ooglidcorrectie van ABC Clinic is natuurlijk en subtiel. Je ziet er naderhand stralender en jonger uit. Ook krijg je niet meer de vraag of je moe bent of verdrietig, maar krijg je vaker de opmerking dat je er goed, vrolijk en stralend uitziet. Het eindresultaat begint al na een paar dagen zichtbaar te worden, maar na drie maanden is het echt duidelijk wat een verschil de ooglidcorrectie van ABC Clinic heeft gemaakt. En als je goed voor jezelf zorgt en je veroudering niet versnelt door te roken, te drinken en ongezond te eten, blijft dit resultaat zeker 15 jaar zichtbaar.

Zijn er ook risico’s aan verbonden?

Aan een ooglidcorrectie van ABC Clinic zijn nauwelijks risico’s verbonden. Er is altijd een mogelijkheid dat er infectie, nabloeding of droge ogen ontstaan, maar dat is normaal. Bij ABC Clinic word je uitgebreid begeleid en krijg je duidelijk advies over het herstel en wat je wel- en niet moet doen. Er kan weinig misgaan, maar jij staat naderhand weer vrolijk en stralend in het leven.