PMU Brows: 3x voorbeelden uit verschillende stijlen!

Besteed jij ‘s ochtends veel tijd aan het vullen van je wenkbrauwen? Of vindt je het lastig om een bepaalde vorm aan te houden tijdens het tekenen van je wenkbrauwen? Dan zijn PMU Brows de perfecte oplossing voor jou! Met behulp van deze permanente make up techniek hoef jij je niet meer elke ochtend te stressen over je looks. Een specialist helpt jou in het vinden van je ideale wenkbrauw vorm en kleur. Dit om je nieuwe uitstraling zo natuurlijk mogelijk te maken! daarnaast gaat het zeker tot nog 1,5 jaar mee en hoef je dit enkel maar een keer bij te laten werken. Perfect toch? Er zijn meerdere technieken die hiervoor gebruikt worden, welke past het beste bij jou?

Microneedling

Microneedling is één van de eerste en meest bekende technieken. Met een dunne tattoo ben worden er kleine haartjes getekend in de richting en vorm van jouw wenkbrauw. Dit geeft de illusie tot een voller en opvallender effect! Mocht je dunne, lichte wenkbrauwen hebben en zie je dit graag anders? Dan is deze methode zeker bijpassend voor jou! Of heb jij je wenkbrauwen in het verleden te vaak geplukt waardoor er nu lege gaten in zitten? Geen probleem, met microshading lijkt het alsof deze gaatjes niet eens bestaan! Ook zijn deze permanent getekende haartjes zo dun, dat het haast onmogelijk is om deze zelf te tekenen. Mocht iemand erg dicht tegen je aankomen, zou het ze niet eens kunnen opvallen dat er getekende haartjes tussen je echte haartjes zitten!

Powder Brows

Heb jij volle wenkbrauwen van jezelf maar zijn deze erg licht van kleur? Met powder brows geef jij je wenkbrauwen een zachte tint zodat ze net wat meer opvallen dan normaal. Je zou jezelf kunnen afvragen, waarom zou ik dit laten tatoeëren als ik ook gewoon mijn wenkbrauwen kan verven? Natuurlijk zijn beide opties mogelijk, alleen blijft het normale of henna verf minder lang mooi dan de powder brows. Dit moet je dus regulier aanhouden waardoor je er op het lange termijn meer aan kwijt bent vergeleken de powder brows. Terwijl deze exact hetzelfde effect geven! Ben je benieuwd hoe dit er precies uitziet? Neem dan een kijkje bij de PMU brows van The Beauty Spell en oordeel zelf!

Combi Brows

Kun je geen keuze maken? Dan kies je toch voor beide! De naam geeft het al een beetje weg. Combi brows bestaan uit een combinatie van microneedling en powder brows. Zo heb je naast die dunne getekende haartjes ook nog eens een zachte ondertoon. Dit geeft het effect van wat meer getekende wenkbrauwen, wat jouw make up look helemaal af maakt! Wees niet bang, ook bij je natuurlijke gezicht geeft het een zeer subtiele, symmetrisch effect. Ben je benieuwd wat het beste bij jou past? Neem dan gemakkelijk contact op met specialisten van beautysalon groningen, The Beauty Spell!

Tags: