Wil jij graag jouw eigen schoonheidssalon starten?

Een gezellige ruimte, een goede behandelstoel, producten en apparatuur… Wanneer je als schoonheidsspecialiste voor jezelf wilt beginnen en een eigen schoonheidssalon wilt opstarten, dan heb je daar behoorlijk wat financiële middelen voor nodig. Ook een gedegen marketingplan om direct de juiste klanten te kunnen aantrekken voor een vliegende start is van groot belang. Wellicht kun je daar wel wat hulp bij gebruiken, helaas kost ook dit in eerste instantie geld. Voordat je daadwerkelijk geld kunt verdienen met jouw eigen salon, moet je dus eerst geld uitgeven. Veel ondernemers maken daarom gebruik van een zakelijke lening.

Spaargeld, investeerders of een zakelijke lening

Wanneer je extra financiële ruimte nodig hebt om door te kunnen investeren in jouw eigen salon zijn daar meerdere opties voor. Naast spaargeld of een externe investeerder kan een zakelijke lening de ideale oplossing zijn. Een zakelijke lening is een snelle manier om vermogen aan te trekken, zodat je door kan met de bedrijfsplannen. Overstappen.nl/zakelijk-lening/ helpt bij het kiezen van een zakelijke lening die past bij jouw bedrijfssituatie.

Waar sluit je een zakelijke lening af?

In veel gevallen kun je een zakelijke lening afsluiten bij je huidige bank. Echter betaal je in tegenstelling tot gespecialiseerde zakelijke kredietverstrekkers bij de grootbank vaak een veel hogere rente. Daarnaast richten banken zich minder op het midden- en kleinbedrijf dan de zakelijke kredietverstrekkers. Overstappen.nl biedt daarom voordelig zakelijk krediet aan tegen de allerlaagste rente. Zo kies je altijd voor een zakelijke lening die bij je past. Overstappen.nl verstrekt dus geen zakelijke leningen maar helpt je zoeken naar de juiste kredietverstrekker en de voordeligste zakelijke lening.

Wat houdt zakelijk geld lenen precies in?

Een zakelijke lening stelt je in staat te investeren in het opzetten van je eigen schoonheidssalon. Wanneer je een zakelijke lening afsluit leen je tijdens de looptijd tegen een voordelig rentetarief. Een zakelijke lening is een op maat gemaakt product en wordt in één keer op je rekening gestort. Vervolgens geeft de looptijd de periode aan dat je het geleende bedrag aflost. De zakelijke lening die je aanvraagt is altijd afgestemd op het financieringsdoel dat jouw bedrijf in dit geval jouw schoonheidssalon voor ogen heeft. Er zijn veel ondernemers net zoals jij die een zakelijke lening aanvragen voor het financieren van verbouwingen, apparatuur, transport en personeel door middel van een zakelijke lening. Doorgaans is een zakelijke lening bedoeld voor een eenmalig grote investering. Het gewenste bedrag ontvang je in één keer, voordat je begint met aflossen.

Zakelijke lening aanvragen

Nadat je een financieringsplan hebt uitgewerkt voor het opzetten van je schoonheidssalon en een vergelijking hebt gemaakt via de vergelijker van overstappen.nl, is dit hét moment om je zakelijke lening aan te vragen. Kijk van te voren alle voorwaarden en gegevens goed na. In de regel geldt dat de lening met de laagste rente en de kortste looptijd de meest voordelige lening is. Echter wanneer in zo’n geval het bedrag dat je maandelijks moet aflossen te hoog is voor jouw budget, kun je beter een wat langere looptijd kiezen zodat je zeker weet dat je aan je financiële verplichtingen kunt voldoen.